Chester pall - natur
Chester pall - natur Chester pall - natur Chester pall - natur

Chester pall - natur

Chester pall – natur Cane-line
4 000 kr
Availability: In stock
Art.nr

Denna pall fungerar perfekt med fåtöljen eller som ett fint lågt soffbord med antingen en glasplatta eller den snygga Club brickan. Ett optimalt val för de som önskar stor flexibilitet i deras trädgårdsmöbler.

Chester serien innehåller även rymlig 3-sits loungesoffa och en komfortabel fåtölj.

Alla flätade Chester lounge trädgårdsmöbler är naturligtvis underhållsfria och kan fås i 2 olika färger - Natur och Grafit.

Cane-line
Specifikation
Produktnamn Chester pall - natur
Art.nr 5390U
Varumärke Cane-line
Vikt (kg) 5.000000
Bredd 60 cm
Djup 60 cm
Höjd 30 cm
Sitthöjd 30 cm
GTIN 5711877004316
Material Cane-line fiber
Cane-Line

Skapa dina egna unika rum utomhus med Cane-line – designade utemöbler från Danmark sedan 1986. Med över 30 år av fokus på kvalitet, kreativitet och komfort så är Cane-line en svårslagen tillverkare av exklusiva utemöbler. Cane-line erbjuder många olika serier och kollektioner för alla slags stilar med utemöbler i konstrotting, aluminium, teak och olika textilmaterial. Här finner du förstklassiga trädgårdsmöbler, stolar, bord, lounge-möbler, sidobord, solsängar, accessoarer och mycket mer. Alla utemöbler från Cane-line är tillverkade av underhållsfria och väderbeständiga material. Det här är allväders-möbler med maximal komfort. Ständiga samarbeten med ledande danska designers har skapat en möbel-tradition möbler av kvalitet och funktion med ett distinkt estetiskt uttryck. Cane-line erbjuder en stilren och bekväm livsstil – “life made comfortable”.

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!