Chatou fåtölj - vit

Chatou fåtölj – vit Brafab
2 895 kr
Availability: In stock
Art.nr
4761-50 Brafab

Blå vindar och hav, rödfärg och vita knutar, nyklippt gräs. Svensk sommar. Brafabs matgrupp Chatou spelar på de klassiska vitmålade utemöblerna i trä, men nu som aluminiummöbler. En utomhusgrupp för nya och gamla tider, innehållande 3-sits soffa, fåtölj, matbord och dynor.

Chatou fåtölj är en elegant utestol med armstöd, lutat högt ryggstöd och rundade ribbor i aluminium som ger en hög sittkomfort.

  • Urtypisk svensk design.
  • Underhållsfri blank vitlackerad aluminium.
  • Komplettera med Chatou dynor.
  • Brafab

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation
Produktnamn Chatou fåtölj - vit
Art.nr 4761-50
Varumärke Brafab
Bredd 69,5 cm
Djup 76 cm
Höjd 97 cm
Sitthöjd 40 cm
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.