Brafab Chatou soffa vit
Brafab Chatou soffa vit

Chatou 3-sitssoffa - vit

6 245 kr
I lager
Art.nr
4763-50

Information

Blå vindar och hav, rödfärg och vita knutar, nyklippt gräs. Svensk sommar. Brafabs matgrupp Chatou spelar på de klassiska vitmålade utemöblerna i trä, men nu som aluminiummöbler. En utomhusgrupp för nya och gamla tider, innehållande 3-sits soffa, fåtölj, matbord och dynor.

Chatou 3-sitssoffa är en stilren utesoffa med lutade höga ryggstöd och rundade ribbor i aluminium som ger en hög sittkomfort.

  • Urtypisk svensk design.
  • Underhållsfri blank vitlackerad aluminium.
  • Komplettera med Chatou dynor.

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Chatou 3-sitssoffa - vit
Art.nr 4763-50
Bredd 182,5 cm
Höjd 97 cm
Djup 76 cm
Sitthöjd 40 cm
Varumärke Brafab
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!