Calcutta bänk 150 cm
Calcutta bänk 150 cm Calcutta bänk 150 cm

Calcutta bänk 150 cm

4 199 kr
I lager
Art.nr
1943

Information

Teak, teak och mera underbar teak. Calcutta är en serie från brafab med flera olika typer av stolar och sittmöbler för utomhusbruk.

Bänka dig med någon du gillar på Calcutta bänk 150 cm. En snygg och enkel utebänk för alla tillfällen.

  • Förstklassig naturlig teak, godkänd enligt svensk lagstiftning.
  • Solid konstruktion med genomgående beslag i rostfritt stål.

Calcuttas teakbänk finns även i en kortare variation.

Material

Teak. Teak är ett populärt träslag som passar perfekt för skandinaviskt klimat. Ett tåligt träslag med täta fibrer och naturlig oljehalt som klarar hög belastning och står emot alla typer av väder. Den naturligt rödbruna färgen bibehålls med regelbunden inoljning. Annars övergår den med tiden i en snyggt grå patina. Det är dock viktigt att tvätta av möblerna för att undvika smuts och mögel. Ett möbelskydd skadar inte och rekommenderas över vintern.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Calcutta bänk 150 cm
Art.nr 1943
Bredd 150 cm
Höjd 46 cm
Djup 42 cm
Varumärke Brafab
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.