Calcutta fotpall
Calcutta fotpall Calcutta fotpall

Calcutta fotpall

1 755 kr
I lager
Art.nr
1917

Information

Teak, teak och mera underbar teak. Calcutta är en serie från brafab med flera olika typer av stolar och sittmöbler för utomhusbruk.

Släng upp fötterna på Calcutta fotpall och koppla av. Snyggt designad teakpall för extra villäge.

  • Förstklassig naturlig teak, godkänd enligt svensk lagstiftning.
  • Solid konstruktion med genomgående beslag i rostfritt stål.

En fotpall som passar utmärkt till Calcutta positionsstol.

Material

Teak. Teak är ett populärt träslag som passar perfekt för skandinaviskt klimat. Ett tåligt träslag med täta fibrer och naturlig oljehalt som klarar hög belastning och står emot alla typer av väder. Den naturligt rödbruna färgen bibehålls med regelbunden inoljning. Annars övergår den med tiden i en snyggt grå patina. Det är dock viktigt att tvätta av möblerna för att undvika smuts och mögel. Ett möbelskydd skadar inte och rekommenderas över vintern.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Calcutta fotpall
Art.nr 1917
Bredd 50 cm
Höjd 45 cm
Djup 50 cm
Varumärke Brafab
Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd. Brafab erbjuder dig marknadens bredaste och mest stilsäkra sortiment av bekväma och hållbara trädgårdsmöbler.