Bryggeristol Vitlackad ek och varmförzinkat stativ
Bryggeristol Vitlackad ek och varmförzinkat stativ

Bryggeristol Vitlackad ek och varmförzinkat stativ

Grythyttan bryggeristol i vitlackad ek med varmförzinkat stativ

Grythyttan
3 100 kr
Availability: In stock
Art.nr

Paris, Milano, Barcelona… Bryggeriserien för tankarna till de stora metropolerna med sina blomstrande cafékulturer. Gruset knastrar under fötterna, det doftar nybryggt och det sorlas mellan borden. Bina surrar i blomsterrabatterna och oavsett om du äter croissant eller kanelbulle så är det svårt att hitta något som känns mer svenskt än en fika. Njut av ett stycke ursvensk cafékultur med internationell touch hemma i trädgården med Grythyttans Bryggeriserie.

Klassisk sekelskiftesstil där kraftiga trädetaljer och förzinkade stativ gör stolen till en gedigen möbel. Passar lika bra i trädgården som på balkongen. Går att kombinera till både Bryggeribord 110 och Bryggeri trefotsbord. Fällbart stativ och därmed enkel att förvara.

Komplettera gärna med en dyna för lite mjukare komfort.

Priset avser Grythyttans bryggeristol i vitlackad ek med varmförzinkat stativ.

Grythyttan
Specifikation
Produktnamn Bryggeristol Vitlackad ek och varmförzinkat stativ
Art.nr 10241
Varumärke Grythyttan
Bredd 48 cm
Djup 52 cm
Höjd 86 cm
Sitthöjd 45 cm
Utförande Vitlackad ek
Grythyttan Stålmöbler

Den allra första fåtöljen bockades till Stockholmsutställningen redan 1930 av Artur Lindqvist, varpå en hel serie trädgårdsmöbler började tillverkas. Artur hittade inspiration från funkisen, det vill säga att skapa funktionella och vackra ting i människors vardag. Detta designspråk har levt vidare hos Grythyttan Stålmöbler i skapandet av stolar, soffor och bord för utomhusbruk. Grythyttan Stålmöbler är starkt sammankopplat med svensk möbelhistoria. Kulturarvet förvaltas och utvecklas med stolthet. Än i dag produceras utemöbler i Grythyttan, i Bergslagens vackra skogslandskap. Varje möbel är ett resultat av gediget hantverksarbete. Möblerna tillverkas av fjäderstål av högsta kvalitet. Hemligheten bakom stolarnas karakteristiska gung sitter i stativet som tillverkas på plats i fabriken i Grythyttan. En process som inte kan automatiseras utan behöver känsla och erfarenhet för att bli perfekt. Arturs gamla devis känns ständigt aktuell. ”Då ni köper Grythyttans sommarmöbel är Eder möbelfråga löst för många år framåt.”

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!