Bryggeribord 110x70 Oljad ek och varmförzinkat stativ
Bryggeribord 110x70 Oljad ek och varmförzinkat stativ

Bryggeribord 110x70 Oljad ek och varmförzinkat stativ

4 150 kr
I lager
Art.nr
10272

Information

Paris, Milano, Barcelona… Bryggeriserien för tankarna till de stora metropolerna med sina blomstrande cafékulturer. Gruset knastrar under fötterna, det doftar nybryggt och det sorlas mellan borden. Bina surrar i blomsterrabatterna och oavsett om du äter croissant eller kanelbulle så är det svårt att hitta något som känns mer svenskt än en fika. Njut av ett stycke ursvensk cafékultur med internationell touch hemma i trädgården med Grythyttans Bryggeriserie.

Det rektangulära bordet, 110 x 70 cm för lite fler gäster. Det förzinkade stativet bär upp de vackra ekbräderna på ett smakfullt sätt. Utmärkt i kombination med Bryggerisoffan och Bryggeristolen. Bordet är lätt att förvara då det är fällbart.

Priset avser Grythyttans bryggeribord 110x70 i oljad ek med varmförzinkat stativ.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Bryggeribord 110x70 Oljad ek och varmförzinkat stativ
Art.nr 10272
Längd 110 cm
Bredd 70 cm
Höjd 72 cm
Varumärke Grythyttan
Utförande Oljad ek
Grythyttan Stålmöbler

Den allra första fåtöljen bockades till Stockholmsutställningen redan 1930 av Artur Lindqvist, varpå en hel serie trädgårdsmöbler började tillverkas. Artur hittade inspiration från funkisen, det vill säga att skapa funktionella och vackra ting i människors vardag. Detta designspråk har levt vidare hos Grythyttan Stålmöbler i skapandet av stolar, soffor och bord för utomhusbruk. Grythyttan Stålmöbler är starkt sammankopplat med svensk möbelhistoria. Kulturarvet förvaltas och utvecklas med stolthet. Än i dag produceras utemöbler i Grythyttan, i Bergslagens vackra skogslandskap. Varje möbel är ett resultat av gediget hantverksarbete. Möblerna tillverkas av fjäderstål av högsta kvalitet. Hemligheten bakom stolarnas karakteristiska gung sitter i stativet som tillverkas på plats i fabriken i Grythyttan. En process som inte kan automatiseras utan behöver känsla och erfarenhet för att bli perfekt. Arturs gamla devis känns ständigt aktuell. ”Då ni köper Grythyttans sommarmöbel är Eder möbelfråga löst för många år framåt.”

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!