Breeze stol med armstöd - svart
Breeze stol med armstöd - svart Breeze stol med armstöd - svart

Breeze stol med armstöd - svart

4 000 kr
I lager
Art.nr
5467LS

Information

Breeze-serien från Cane-line designad av Strand & Hvass andas 60-talets tidlösa former och elegans men med en modern touch. Den transparenta flätningen av rund konstrotting ger ett lätt och stilrent intryck vilket gör det enkelt att skapa inspirerande utemiljöer både på balkongen och i trädgården. De ultralätta möblerna i serien är enkla att flytta. Det tåliga materialet är UV-resistent och kräver minimal skötsel. Vi rekommenderar dock regelbunden rengöring för att hålla stolarna snygga och fina. Cane-line Weave är speciellt framtagen för att stå emot klimat över hela världen. Materialet behåller sin färg och form i många år. Materialet formar sig efter kroppens konturer och rörelser för att skapa en extremt bekväm möbel.

Breeze karmstol är stilig och har en klassisk rör-konstruktion vilket ger trädgårdsstolen en unik lätthet och elegans. Breeze loungefåtölj finns även i vit utförsel.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Breeze stol med armstöd - svart
Art.nr 5467LS
Bredd 60 cm
Höjd 83 cm
Djup 61 cm
Sitthöjd 45 cm
Vikt (kg) 6
Varumärke Cane-line
Material Cane-line fiber
Cane-Line

Skapa dina egna unika rum utomhus med Cane-line – designade utemöbler från Danmark sedan 1986. Med över 30 år av fokus på kvalitet, kreativitet och komfort så är Cane-line en svårslagen tillverkare av exklusiva utemöbler. Cane-line erbjuder många olika serier och kollektioner för alla slags stilar med utemöbler i konstrotting, aluminium, teak och olika textilmaterial. Här finner du förstklassiga trädgårdsmöbler, stolar, bord, lounge-möbler, sidobord, solsängar, accessoarer och mycket mer. Alla utemöbler från Cane-line är tillverkade av underhållsfria och väderbeständiga material. Det här är allväders-möbler med maximal komfort. Ständiga samarbeten med ledande danska designers har skapat en möbel-tradition möbler av kvalitet och funktion med ett distinkt estetiskt uttryck. Cane-line erbjuder en stilren och bekväm livsstil – “life made comfortable”.