Bord B30 84 Obehandlad teak och varmförzinkat stativ
Bord B30 84 Obehandlad teak och varmförzinkat stativ

Bord B30 84 Obehandlad teak och varmförzinkat stativ

Grythyttan bord b30 84 i obehandlad teak med varmförzinkat stativ Grythyttan
10 355 kr
Availability: In stock
Art.nr

Nätt bord i tidlös design, lämpar sig på balkongen eller då man bara har en mindre yta på terassen. Grythyttan B30 84 bordet mäter 84 x 92 cm och lämpar sig för cirka fyra personer. Bordsskivan är i obehandlad teak med ett underrede varmförzinkat stål och bygger på Artur Lindqvists ursprungliga design ur Klassikerserien. Vill man fortsätta på den nättare stilen väljer man Stol 1, men den klassiska A2 fåtöljen går också alldeles utmärkt att kombinera med bordet. Stativet är avtagbart och fällbart, vilket gör det väldigt praktiskt för vinterförvaring.

Bordet finns även i andra utföranden såsom: Vitlackad ek/varmförzinkat stativ, Oljad ek/varmförzinkat stativ och Oljad ek/mörkgrönt stativ

Bordet B30 finns även i storleken 190 x 92 cm. Vill man ha ett mellanting rekommenderar vi Grythyttans B25A i Klassikerserien som är 120 x 70 cm.

Priset avser Grythyttans bord b30 84 i obehandlad teak med varmförzinkat stativ.

Grythyttan
Specifikation
Produktnamn Bord B30 84 Obehandlad teak och varmförzinkat stativ
Art.nr 10139
Varumärke Grythyttan
Längd 84 cm
Bredd 92 cm
Höjd 72 cm
Grythyttan Stålmöbler

Den allra första fåtöljen bockades till Stockholmsutställningen redan 1930 av Artur Lindqvist, varpå en hel serie trädgårdsmöbler började tillverkas. Artur hittade inspiration från funkisen, det vill säga att skapa funktionella och vackra ting i människors vardag. Detta designspråk har levt vidare hos Grythyttan Stålmöbler i skapandet av stolar, soffor och bord för utomhusbruk. Grythyttan Stålmöbler är starkt sammankopplat med svensk möbelhistoria. Kulturarvet förvaltas och utvecklas med stolthet. Än i dag produceras utemöbler i Grythyttan, i Bergslagens vackra skogslandskap. Varje möbel är ett resultat av gediget hantverksarbete. Möblerna tillverkas av fjäderstål av högsta kvalitet. Hemligheten bakom stolarnas karakteristiska gung sitter i stativet som tillverkas på plats i fabriken i Grythyttan. En process som inte kan automatiseras utan behöver känsla och erfarenhet för att bli perfekt. Arturs gamla devis känns ständigt aktuell. ”Då ni köper Grythyttans sommarmöbel är Eder möbelfråga löst för många år framåt.”

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!