Bord B30 190 Oljad ek och varmförzinkat stativ. Grythyttan
Bord B30 190 Oljad ek och varmförzinkat stativ. Grythyttan

Bord B30 190 Oljad ek och varmförzinkat stativ

13 755 kr
I lager
Art.nr
101858

Information

Grythyttans största bord som bekvämt rymmer 6-8 personer. Det rektangulära bordet, B30, mäter 190 x 92 cm och är i oljad ek och varmförzinkat stativ. B30 190 bygger på Artur Lindqvists ursprungliga design ur den tidlösa Klassikerserien. Soffa 5, som är lika lång som B30 190 är som gjord för att kombinera med bordet och Stol 1. Likaså fungerar det alldeles utmärkt att kombinera bordet med den traditionella A2 fåtöljen. Stativet är avtagbart och fällbart, vilket gör det väldigt praktiskt för vinterförvaring.

Bordet finns även i andra utföranden såsom: Vitlackad ek/varmförzinkat stativ, Obehandlad teak/varmförzinkat stativ och Oljad ek/mörkgrönt stativ

Bordet B30 finns även i storleken 84 x 92 cm. Vill man ha ett mellanting rekommenderar vi Grythyttans B25A i Klassikerserien som är 120 x 70 cm.

Priset avser Grythyttans bord b30 190 i oljad ek med varmförzinkat stativ.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Bord B30 190 Oljad ek och varmförzinkat stativ
Art.nr 101858
Längd 190 cm
Bredd 92 cm
Höjd 72 cm
Varumärke Grythyttan
Grythyttan Stålmöbler

Den allra första fåtöljen bockades till Stockholmsutställningen redan 1930 av Artur Lindqvist, varpå en hel serie trädgårdsmöbler började tillverkas. Artur hittade inspiration från funkisen, det vill säga att skapa funktionella och vackra ting i människors vardag. Detta designspråk har levt vidare hos Grythyttan Stålmöbler i skapandet av stolar, soffor och bord för utomhusbruk. Grythyttan Stålmöbler är starkt sammankopplat med svensk möbelhistoria. Kulturarvet förvaltas och utvecklas med stolthet. Än i dag produceras utemöbler i Grythyttan, i Bergslagens vackra skogslandskap. Varje möbel är ett resultat av gediget hantverksarbete. Möblerna tillverkas av fjäderstål av högsta kvalitet. Hemligheten bakom stolarnas karakteristiska gung sitter i stativet som tillverkas på plats i fabriken i Grythyttan. En process som inte kan automatiseras utan behöver känsla och erfarenhet för att bli perfekt. Arturs gamla devis känns ständigt aktuell. ”Då ni köper Grythyttans sommarmöbel är Eder möbelfråga löst för många år framåt.”

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!