Bord 9A 100 Vitlackad ek och varmförzinkat stativ
Bord 9A 100 Vitlackad ek och varmförzinkat stativ

Bord 9A 100 Vitlackad ek och varmförzinkat stativ

Grythyttan bord 9a 100 i vitlackad ek med varmförzinkat stativ Grythyttan
7 100 kr
Availability: In stock
Art.nr

Bord 9A i vitlackad ek och varmförzinkat stativ passar utmärkt i trädgården, bersån eller på altanen och med fördel tillsammans med den sviktande A2 fåtöljen eller Stol 1. Bordet rymmer fyra sittplatser och tillhör Klassikerserien och bygger på Artur Lindqvists ursprungliga design. Stativet är avtagbart och fällbart, vilket gör det väldigt praktiskt för vinterförvaring.

9A finns i två storlekar, varav detta bord med diametern 100 cm är det mindre och 120 cm i diametern är storleken större.

Bordet finns även i andra utföranden såsom: Oljad furu/mörkgrönt stativ, Oljad ek/mörkgrönt stativ, Obehandlad teak/varmförzinkat stativ och Oljad ek/varmförzinkat stativ.

Priset avser Grythyttans bord 9a 100 i vitlackad ek med varmförzinkat stativ.

Grythyttan
Specifikation
Produktnamn Bord 9A 100 Vitlackad ek och varmförzinkat stativ
Art.nr 101421
Varumärke Grythyttan
Höjd 72 cm
Diameter Ø 100 cm
Grythyttan Stålmöbler

Den allra första fåtöljen bockades till Stockholmsutställningen redan 1930 av Artur Lindqvist, varpå en hel serie trädgårdsmöbler började tillverkas. Artur hittade inspiration från funkisen, det vill säga att skapa funktionella och vackra ting i människors vardag. Detta designspråk har levt vidare hos Grythyttan Stålmöbler i skapandet av stolar, soffor och bord för utomhusbruk. Grythyttan Stålmöbler är starkt sammankopplat med svensk möbelhistoria. Kulturarvet förvaltas och utvecklas med stolthet. Än i dag produceras utemöbler i Grythyttan, i Bergslagens vackra skogslandskap. Varje möbel är ett resultat av gediget hantverksarbete. Möblerna tillverkas av fjäderstål av högsta kvalitet. Hemligheten bakom stolarnas karakteristiska gung sitter i stativet som tillverkas på plats i fabriken i Grythyttan. En process som inte kan automatiseras utan behöver känsla och erfarenhet för att bli perfekt. Arturs gamla devis känns ständigt aktuell. ”Då ni köper Grythyttans sommarmöbel är Eder möbelfråga löst för många år framåt.”

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!