Bistro fällbord 57x57 cm - cotton white
Bistro fällbord 57x57 cm - cotton white

Bistro fällbord 57x57 cm - cotton white

1 899 kr
I lager
Art.nr
604201

Information

Precis som bistrostolarna har bistroborden från franska Fermob över 100 år på nacken. Den smarta konstruktionen gör bordet såväl stadigt som vackert att se på, och med ett enkelt handgrepp fälls det ihop.

Detta bordet är lagom för två sittande.

De flesta av Fermobs produkter finns att beställa i 24 färger. För mer information om fäger och leveranstid kontakta gärna butiken. 

Beställnlingsvara

Specifikation

Mer information
Produktnamn Bistro fällbord 57x57 cm - cotton white
Art.nr 604201
Vikt (kg) 8
Varumärke Fermob
Fermob

1996 kunde vi säga hej då till gamla trista färger och ta med en färgexplosion ut i trädgården. Det var tidpunkten då som Fermob levde ut drömmen om att skapa glada trädgårdsmöbler. Fermob är en riktig nyskapare som färglägger och sätter trender. Varje år kommer nya exklusiva nyanser att hålla utkik efter, vilka adderar till den redan rika paletten av utemöbler. Fermobs möbler är tillverkade i material av högsta kvalitet som håller Europeisk standard, designade att hålla länge och fantastisk finish som gör dem lika bra i trädgården eller på uteserveringen. ”Jag skulle vilja ha ängar färgade röda och träd målade blå” – Charles Baudelaire föregick Fermob och fångade essensen av detta franska varumärke.