Bergerac soffbord 90x90 cm - vit/grå
Bergerac soffbord 90x90 cm - vit/grå

Bergerac soffbord 90x90 cm - vit/grå

2 455 kr
I lager
Art.nr
4607-50-7

Information

Hitta snabbt till avkoppling efter middagen utan att röra dig en meter. Bergerac ger dig en dubbel-funktionell serie byggbara soffmöbler med lounge- och matgrupp i ett.

Med sina 70 cm på höjden blir Bergerac soffbord till ett kombinerat matbord. Med en stomme av pulverlackerad blank vit aluminium och bordsskiva i grå nonwood så är detta en lättskött utomhusbord.

  • Passar lika bra hemma på uteplatsen som på uteserveringen.
  • Eleganta ribbor i träimitation för enkelt underhåll.

Den här mindre versionen av Bergerac soffbord passar begränsade utrymmen, t.ex. på en balkong.

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Bergerac soffbord 90x90 cm - vit/grå
Art.nr 4607-50-7
Längd 90 cm
Bredd 90 cm
Höjd 70 cm
Vikt (kg) 17.5
Varumärke Brafab
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!