Bergerac 2-sits avslut HV - vit/grå
Bergerac 2-sits avslut HV - vit/grå

Bergerac 2-sits avslut HV - vit/grå

7 899 kr
I lager
Art.nr
4605HV-50-79

Information

Hitta snabbt till avkoppling efter middagen utan att röra dig en meter. Bergerac ger dig en dubbel-funktionell serie byggbara soffmöbler med lounge- och matgrupp i ett.

Med en stomme av pulverlackerad blank vit aluminium och textilene blir detta en lättskött utomhussoffa. Bekväma dynor i grått UV-beständigt olefintyg med hög färgfasthet ingår.

  • Hög rygg för bra stöd som matgrupp.
  • Bakåtlutad rygg för högsta avslappningskänsla som soffgrupp.
  • Passar lika bra hemma på uteplatsen som på uteserveringen.

I priset ingår ett 2-sits vänster avslut samt en höger 2-sits avslutsdel. Utgå från dessa och bygg vidare med andra moduler från samma serie så har du snart ett färdigt soffset av snygga och tidlösa utemöbler.

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Bergerac 2-sits avslut HV - vit/grå
Art.nr 4605HV-50-79
Bredd 117 cm
Höjd 88 cm
Djup 79 cm
Sitthöjd 50 cm
Varumärke Brafab
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!