Balma karmstol - vit/grå
Balma karmstol - vit/grå Balma karmstol - vit/grå

Balma karmstol - vit/grå

Balma karmstol – vit/grå Brafab
1 989 kr
Availability: In stock
Art.nr
3411-5-78 Brafab

Balma är en sittgrupp för dem som vill koppla av utan att behöva oroa sig för smutsiga dynor. Dessa allväders-dynor behöver inte tas in och de är lätta att skaka av efter en regnskur. Snygg modern design utmärker Balma.

Brafab

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation
Produktnamn Balma karmstol - vit/grå
Art.nr 3411-5-78
Varumärke Brafab
Vikt (kg) 6.500000
Bredd 63 cm
Djup 52 cm
Höjd 91cm
Sitthöjd 46 cm
GTIN 6955173905239
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.