Äng vas, pond - mässing
Äng vas, pond - mässing Klong - Äng vas mässing

Äng vas, pond - mässing

750 kr
Availability: In stock
Art.nr
30527 Klong

Detta är den minsta storleken av klassikern Äng vas från Klong. Den utskurna metallställningen med vackert mönster gör det möjligt för blommorna att stå för sig själva.

Design: Eva Schildt

Skötselråd: Mässingen är lackerad för att kunna vara i vatten men tänk på att torka bort växtsaft från mässingsytan. Låter man mässingsvasen stå för länge utan att byta ut blomvattnet kan växt saft/partiklar tränga in i mässingen och den kan då bli missfärgad. Diska insatsen med vatten och vanligt diskmedel, utan slipmedel. Använd inga gödningsmedel då de kan förstöra lacken.

Klong
Specifikation
Produktnamn Äng vas, pond - mässing
Art.nr 30527
Varumärke Klong
Höjd 3,8 cm
Diameter 12,5 cm
Klong

Klong Design

Klong inredningsdetaljer förgyller hela hemmet. Med sin unika och nytänkande design är det svårt att inte bli fullkomligt förtjust i varenda en av Klongs produkter. Som verksamma i branschen i snart 19 år har Klong skapat flera enastående inredningsdetaljer som blivit omåttligt populära. Klong utvecklar föremål där funktion, material och form sammanflätas till något värdefullt som håller länge, som man vill vårda och aldrig tröttnar på. Som känns bra att ge bort och att få.