Klong - Äng vas mässing
Klong - Äng vas mässing Klong - Äng vas mässing

Äng vas, pond - mässing

750 kr
I lager
Art.nr
30527

Information

En av höstens alla nyheter - klassikern Äng vas i den minsta storleken från Klong. Den utskurna metallställningen med vackert mönster gör det möjligt för blommorna att stå för sig själva.

Design: Eva Schildt

Skötselråd: Mässingen är lackerad för att kunna vara i vatten men tänk på att torka bort växtsaft från mässingsytan. Låter man mässingsvasen stå för länge utan att byta ut blomvattnet kan växt saft/partiklar tränga in i mässingen och den kan då bli missfärgad. Diska insatsen med vatten och vanligt diskmedel, utan slipmedel Vi rekommenderar koppar/mässingsputs till vasen.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Äng vas, pond - mässing
Art.nr 30527
Höjd 3,8 cm
Diameter 12,5 cm
Varumärke Klong
Klong

Klong Design

Klong inredningsdetaljer förgyller hela hemmet. Med sin unika och nytänkande design är det svårt att inte bli fullkomligt förtjust i varenda en av Klongs produkter. Som verksamma i branschen i snart 19 år har Klong skapat flera enastående inredningsdetaljer som blivit omåttligt populära. Klong utvecklar föremål där funktion, material och form sammanflätas till något värdefullt som håller länge, som man vill vårda och aldrig tröttnar på. Som känns bra att ge bort och att få.