Andy positionsstol - vit/grå nonwood
Andy positionsstol - vit/grå nonwood

Andy positionsstol - vit/grå nonwood

879 kr
I lager
Art.nr
4777-50-7

Information

Duka upp på altanen för en härlig måltid. Ta sedan med dig Andy ut på gräsmattan, fäll bak ryggen, lägg upp benen på en matchande fotpall (säljes separat), och njut i solen. Med Andy positionsstol har du en flexibel och fällbar utestol för alla tillfällen.

Andy i vit aluminium, slitstark grå textilene och med nonwoodinslag är en enkel och prisvärd stol.

  • Urbilden av en positionsstol – detta är originalet och storsäljaren.
  • Med fällbar rygg sitter du bekvämt i alla lägen.
  • Hopfällbar för enkel förvaring.
  • Matchas snyggt med bord av olika material och modeller.

Andy positionsstol från Brafab finns även med teakdetaljer och i flera olika färger.

Material

Aluminium. Aluminium är ett fantastiskt material för utemöbler. Kombinationen lätt vikt och hög stabilitet gör det utmärkt som stomme under t.ex. konstrotting. Att det klarar fukt och väder gör det nästintill underhållsfritt. Det blir därför snyggt för sig med en miljövänlig pulverlackering eller i kombination med teak eller textilene. Rengör endast med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.

Specifikation

Mer information
Produktnamn Andy positionsstol - vit/grå nonwood
Art.nr 4777-50-7
Bredd 59 cm
Höjd 109 cm
Djup 73 cm
Sitthöjd 44 cm
Vikt (kg) 6.95
Varumärke Brafab
Brafab

Brafab

Brafab startade redan 1935 då gårdsfarihandlaren Bror Carlsson, i Skåne lade grunden för det som idag är en av de största leverantörerna av utemöbler i Sverige. Form och funktion är noga genomtänkt och Brafabs trädgårdsmöbler ska tillföra dig och trädgården någonting speciellt. Utemöbler som känns självklara och personliga, vare sig de står i bersån, vid hallonbuskarna eller poolen eller under äppelträdet på gräsmattan. Sommarmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla sommar efter sommar. Du ska kunna använda möblerna i så väl regn som solsken utan bekymmer. Skulle något mot förmodan gå sönder eller slitas ut så ska du veta att vi byggt upp ett eget reservdelslager som gör att dina sommarmöbler får extra lång livslängd.