A - The Original, Lakrids by Bülow
A - The Original, Lakrids by Bülow A - The Original, small A - The Original, small

A - The Original, small

90 kr
I lager
Art.nr
500070

Information

A - The Original är den produkten som Johan Bülow kom med först. En mjuk lakrits överdragen med lyxig belgisk mjölkchoklad och pudrad med lakritspulver. En delikatess som blev utsedd till svenska folkets favoritlakrits 2012.

Lakrids by Bülow är en lakritsfabrik som enbart använder naturliga ingredienser, valda med omsorg. Fri från gluten och E-nummer.

Storlek: 125 g

Specifikation

Mer information
Produktnamn A - The Original, small
Art.nr 500070
Varumärke Lakrids by Bülow
Lakrids by Bülow

Med början i världens minsta lakritsfabrik och en passion att få upp människors ögon för lakritsen började danske Johan Bülow år 2007 att tillaga sin egen version. Med den stora hängivenheten i framställningen och kärleken till produkten så var succén given redan från början. Med framgångarna kom nya idéer och den chokladbelagda Lakrids A blev en riktig fullträff och storsäljare. Nu, med mer än tio år i branschen så utför välutbildade kockar sitt hantverk med samma noggrannhet och varsamhet som det en gång började. Visionen om att sprida kärleken till lakrits över världen lever kvar, vare sig det gäller den söta, salta eller någon av alla tänkbara smaker som lakritskryddningen förmår att uppbringa.